Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Το Infographic της Παρασκευής: Women, Blogs & Social Media

Ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον infographic σχετικά με τη σχέση των γυναικών με τα blogs, τα social media platforms στα οποία συμμετέχουν και τον τρόπο που αυτά επηρεάζουν την καθημερινότητά τους και την αγοραστική τους δύναμη.
Εσείς βρίσκεται τον εαυτό σας μέσα σε αυτά τα ποσοστά;






















































































pic:: visual.ly

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Over a lemonade...





Η πρώτη μας συνάντησή μας με bloggers την Τρίτη που πέρασε, θα έλεγα πως εξελίχθηκε δειλά που ήταν και το αναμενόμενο, αλλά σίγουρα σ'έναν ιδιαίτερο χώρο - την Η Αυλή του Φτερού - σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, με αξιοσημείωτες παρουσίες και περίεργους όπως βλέπετε και στη φωτό που κρυφάκουγαν όσα λέγαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες όσες μας τίμησαν με την παρουσία τους και να ευχηθώ στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε - actually - όλες και όλους τους bloggers με τους οποίους έχουμε κοινό αντικείμενο (beauty - fashion etc) και αισθητική...

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Το Infographic της Παρασκευής: Αφιερωμένο στους μπαμπάδες του σήμερα!

Πόσο digital μπαμπάς είσαι; Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα η Euro RSCG Worldwide ρώτησε 1,000 μπαμπάδες στις Η.Π.Α πόσο επηρεάζει το ρόλο τους ως πατέρα το Internet και τα social media και βάσει αποτελεσμάτων τους χωρίζει σε “digital dads” & “Average Joes στο ενδιαφέρον infographic που ακολουθεί:


pic:: mashable


Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

στο ΦΤΕΡΟ!

Το ΦΤΕΡΟ είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήριο μάθησης, δημιουργικής έκφρασης, δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. 
Ένα από τα βασικότερα ατού του είναι η θέση του, σε ένα από τους πιο όμορφους δρόμους του κέντρου της Αθήνας στο πολυαγαπημένο μου Μέτς. 
Το ΦΤΕΡΟ διαθέτει δύο αίθουσες δραστηριοτήτων, ένα εργαστήριο εικαστικών, μια σοφίτα για παιχνίδι και ξεκούραση και διάφορους βοηθητικούς χώρου, αλλά και μια υπεροχή αυλή! Ένα μοναδικό χώρο πρασίνου με στοιχεία παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, όμορφα διαμορφωμένο σε διάφορα επίπεδα, που τα ψηλά του δέντρα τον καθιστούν μια μικρή όαση στο κέντρο της πόλης και προσφέρεται για πάρα πολλές υπαίθριες δραστηριότητες με παιδιά καθώς και για ξεχωριστές εκδηλώσεις (κάποιες αφορούν κι εμάς...λεπτομέρειες σε άλλο post).

Δες το πρόγραμά του για τον Ιούνιο-Ιούλιο:
 και αν θες περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το Infographic της Παρασκευής: Market Your Restaurant On Pinterest

Μου αρέσουν πολύ τα infographics γιατί μπορούν οργανωμένα και εύκολα να δώσουν πληθώρα πληροφοριών σε μια εικόνα! Από σήμερα λοιπόν εγκαινιάζουμε μια νέα κατηγορία, με infographics που ελπίζω να έχουν για εσάς χρησιμότητα κι ενδιαφέρον και να αποτελούν "τροφή για σκέψη" το Σαββατοκύριακο.
Πρώτο ένα πολύ ιδιαίτερο infographic που αφορά την αγορά των εστιατορίων - που τόσο αγαπώ - και δίνει πληροφορίες και έξυπνες ιδέες προβολής εστιατορίων μέσω ποιού άλλου; μα του pinterest φυσικά!


Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Παγωτάκι κανείς;

Το καλό με το pinterest είναι ότι ακολουθώντας τα σωστά πρόσωπα - και όταν λέμε σωστά εννοούμε εκείνα που η αισθητική τους σου ταιριάζει κι μοιράζεστε κοινούς κώδικες στυλ - μπορεί να σε ταξιδέψει στα πιο απίθανα μέρη, σε αυτά που θες τόσο πολύ να πας.
΄Ετσι κι εγώ, κατά τη χθεσινοβραδινή μου περιήγηση στον μαγικό χάρτη του pinterest, σκόνταψα στο απόλυτο κατάστημα! Και το αναφέρω ως απόλυτο για δύο λόγους, ο ένας είναι το ασύλληπτο design του και ο άλλος το προϊόν του, το ΠΑΓΩΤΟ!
Αγαπητοί αναγνώστες επιτρέψτε μου να σας συστήσω την Rocambolesc Gelateria, δυστυχώς για εμάς στην Ελλάδα είναι στην Girona της Ισπανίας, βόρεια της Βαρκελώνης και διαθέτει κάθε μέρα 6 διαφορετικές γεύσεις, παρασκευασμένες από φρέσκα και φυσικά υλικά.









Πόσο απέχει η Ισπανία είπαμε;



Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αναζητήσεις...

Δεν ξέρω αν φταίει η έκλειψη ή αν είναι ανάδρομος ο Ερμής, η αλήθεια όμως είναι πως το τελευταίο 24ωρο αισθάνομαι απίστευτες τύψεις απέναντι στο blog του communication studio, έχοντας παραμελήσει να γράψω έστω κι ένα post σχεδόν ένα μήνα τώρα. Και αισθάνομαι τύψεις γιατί δεν ήταν μόνο ο όγκος της δουλειάς που με κράτησε μακριά του, αλλά η απίστευτη online αναζήτηση στην οποία επιδίδομαι καθημερινά εδώ και καιρό, με στόχο τόσο την διερεύνηση της αγοράς του pr και κάθε νέας πρακτικής που αφορά σε αυτή και λαμβάνει χώρα αρκετά μίλια μακριά από τη δεινή πραγματικότητα που βιώνει η χώρα μας, αλλά και της blogσφαιρας, ειδικά αυτής στην Αμερική και την Αυστραλία που σου δίνει χίλιες ιδέες στο λεπτό και σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια έμπευσης σε κάθε κλικ.
Αρκετά όμως με τις απολογίες, τώρα είμαι εδώ και υπόσχομαι να μαθαίνετε νέα και όχι μόνο δικά μας πολύ-πολύ συχνά!

pic:: A LOVELY BEING