Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δύο Διακρίσεις...μια εταιρεία

Ακόμα κι αν δεν έχετε έναν πιτσιρίκι να τρέχει γύρω-γύρω στο σπίτι, είμαστε σίγουροι ό,τι εκτιμάτε εκείνα τα προϊόντα που αποδεικνύουν συνεχώς την αξία τους.
 Ίσως λοιπόν και να σας ενδιαφέρει να μάθετε, ότι η εταιρεία - πελάτης μας, LÄSSIG, τιμήθηκε πρόσφατα, τόσο ως brand, με τη γερμανική σφραγίδα ποιότητας Das Beste für Ihr Kind (Το Καλύτερο για το Παιδί σας).
Aλλά και με το βελγικό βραβείο καινοτομίας Baby Innovation Award 2012 για την τσάντα - αλλαγής Urban Bag, της νέας κατηορίας της LÄSSIG,Green Label.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μια ακόμα ιδέα...

...της οποίας η εκτέλεση μας αρέσει πολύ!


Χαιρόμαστε πολύ να βλέπουμε τις ιδέες μας να γίνονται πραγματικότητα.
Αυτή τη φορά, μας έχει ξετρελάνει η συνεργασία με την Liz Zachopoulos, ιδιοκτήτρια του Liz's Cupcakes στο Ναύπλιο, που δημιούργησε για το iCandy peach μια γλυκιά γωνιά!
Παράλληλα η Liz "τρέχει" στο blog της ένα διαγωνισμό με δώρα από την mobo, που δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητη καμία μανούλα!!!

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ένα ακόμα "θαύμα" από την BABYBJÖRN

Η BABYBJÖRN ιδρύθηκε το 1961 στη Σουηδία από τον Björn Jakobson, με σκοπό όπως δηλώνει ο ιδρυτής της "να κάνει πιο εύκολη την ζωή των οικογενειών με μικρά παιδιά δημιουργώντας ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα άριστης ποιότητας για παιδιά μέχρι τριών ετών."

Με γνώμονα την παραπάνω δήλωση η BABYBJÖRN δημιούργησε τον
μάρσιπο Miracle, για την μετακίνηση του νεογέννητου από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής του έως τους πρώτους 15 - περίπου - μήνες της ζωής του.
Ο BABYBJÖRN Miracle είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε να αγκαλιάζει το σώμα του νεογέννητου, χωρίς να απαιτεί προσθήκη μαξιλαριού ή εξαρτήματος. Σχεδιασμένος σε συνεργασία με παιδίατρους, τοποθετεί το μωρό ψηλά στο ύψος της καρδιάς, πρόσωπο με πρόσωπο με τη μαμά ή τον μπαμπά και προσαρμόζεται ανατομικά καθώς το μωρό μεγαλώνει, παρέχοντας έτσι συνεχή υποστήριξη στο κεφαλάκι, τον λαιμό και την πλάτη του μωρού, καθώς τα πόδια και η μέση του κρατιούνται στη σωστή θέση από την πρώτη κιόλας μέρα.

Παρακολουθήστε αυτό το VIDEO για να πάρετε μια γεύση από τον
πλέον εργονομικό μάρσιπο που φτιάχτηκε ποτέ!