Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Σχετικά με τις Δημόσιες Σχέσεις


Πρόσφατα, ανακαλύψαμε ένα πολύ ωραίο online περιοδικό το YFS Magazine και σ'αυτό ένα εξαιρετικό άρθρο σχετικά με την περίπλοκη πραγματικότητα των Δημοσίων Σχέσεων. Στο αρκετά καυστικό αυτό άρθρο που έχει τίτλο "Who Wants To Be on The Today Show, Tomorrow?" ο συντάκτης, σε ελεύθερη απόδοση, αναφέρει ότι δημόσιες σχέσεις είναι το αποτέλεσμα των αμέτρητων ωρών για τη συγγραφή του κατάλληλου δημοσιογραφικού υλικού, το πλάνο και η πραγματοποίηση των επαφών με τους εκπροσώπους των Μέσων, η καλλιέργεια και διατήρηση των σχέσεων και προ πάντων - η υπομονή.

Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μας - πελάτες, συνεργάτες και αγαπημένοι εκπρόσωποι Μέσων - θεωρούμε ότι έχουν αντιληφθεί πόσο πραγματικά αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Μέλημα μας είναι να κερδίζουμε όσο δυνατόν περισσότερη δημοσιότητα για κάθε πελάτη που εκπροσωπούμε και να τον βοηθούμε να αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα. Θέλουμε επίσης όμως να είμαστε ειλικρινείς με τους πελάτες μας και να τους γίνεται αντιληπτό ότι η δημοσιότητα δεν προκύπτει μέσα σε μια μέρα - εκτός από αυτές τις περιπτώσεις που προκύπτει - και πως απαιτεί συνεχή προσπάθεια και συνέπεια.

Μοιραζόμαστε λοιπόν σήμερα αυτό το άρθρο γιατί θεωρούμε ότι περιγράφει ιδανικά την κατάσταση και αξίζει να το διαβάσει οποιοσδήποτε σκέφτεται να "μπει στο χορό" των Δημοσίων Σχέσεων.

Διαβάστε και είμαστε "εδώ" για όποιο σχόλιο ή απορία έχετε...

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

OliviaPalermo.com

Μας αρέσει πολύ το νέο it girl, Olivia Palermo, γιατί έχει class, προσωπικό στυλ και μυαλό! Εσείς είδατε το νέο site της; OliviaPalermo.com! είναι on air εδώ και λίγο καιρό και σίγουρα έχει τη φινέτσα της δημιουργού του.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

the little greek pie

Το ανακαλύψα πολύ, πολύ πρόσφατα και δυστυχώς θα αργήσω να το επισκεφτώ, αλλά με χαροποιεί πολύ η επιτυχία του the little greek pie, ενός ιδαίτερα κομψού καταστήματος που δίνει μαθήματα ελληνικής διατροφής στο multi ethnic, κεντρικό Λονδίνο.
Με ένα απίστευτα συμπαθητικό ιδιοκτήτη, τον Ευάγγελο Κλεφτάκη, Έλληνα της ομογένειας, το little greek pie προσφέρει υψηλής ποιότητας, ελληνικές πίτες και άλλα παραδοσιακά προϊόντα στους πελάτες του, οι οποίοι πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα.



Υποσχόμαστε να το επισκεφθούμε με την πρώτη ευκαιρία!